Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

El Tanatori Vicens de Figueres estrena un aparcament amb vuitanta places disponibles

L'equipament millora la mobilitat dels usuaris i els visitants a la zona del cementiri municipal

El Tanatori Vicens de Figueres estrena un aparcament amb vuitanta places disponiblesSANTI COLL

L'empresa Funerària Vicens acaba d'obrir un nou aparcament just darrere del seu tanatori de Figueres. Es tracta d'un ampli espai, amb il·luminació i videovigilància, que té una capacitat per a 80 vehicles. D'aquesta manera, Vicens fa un pas més per millorar el servei als usuaris i els visitants de les seves instal·lacions.

«Tots sabem que l'entorn del cementiri municipal tenia com a principal problema la falta d'aparcament. Ara havia quedat força resolt amb l'obra de l'antic camp de futbol, però els nostres clients ens demanaven més facilitats i proximitat per aparcar al tanatori i, per això, hem adquirit i habilitat aquest terreny que està situat a tocar de l'edifici principal», expliquen Xavier i Joan Marc Vicens Burgas, representants de la quarta generació de l'empresa funerària fundada a Figueres el 1924.

L'accés a l'aparcament es fa directament des del vial que enllaça amb el passeig del Cementiri. Per facilitar l'entrada i la sortida de vehicles, l'empresa tramita amb l'Ajuntament de Figueres la possibilitat d'eliminar les cinc places d'aparcament d'aquest vial «per garantir la doble circulació dels vehicles en els sentits d'entrada i de sortida».

En aquest temps de pandèmia, Funerària Vicens ha adaptat totes les seves instal·lacions i el servei d'atenció al públic a «les mesures preventives i d'higiene necessàries per evitar qualsevol possibilitat de contagi de la Covid-19, tant per a la gent com per als nostres treballadors», afegeixen els germans Vicens.

Empresa en evolució

L’empresa familiar Funerària Vicens va ser pionera a la comarca en la construcció d’un tanatori amb servei de crematori a Figueres. La seva constant evolució, per adaptar-se als nous temps, l’han dut a estrenar, aquests darrers dos anys, dos nous tanatoris amb serveis complets a Llançà i la Jonquera, destinats a aquests municipis i la seva àrea d’influència.

Prem per veure més contingut per a tu