Segueix-nos a les xarxes socials:

Palau-saverdera neteja els camins de muntanya per facilitar-ne l'accés

Els treballs permeten millorar la connectivitat a l'entorn del municipi i als itineraris megalítics

Palau-saverdera neteja els camins de muntanya per facilitar-ne l'accésEMPORDA.INFO

L'Ajuntament de Palau-saverdera va adjudicar a l'empresa Arico Forest SL la neteja de diversos camins de la muntanya i de la part baixa del terme municipal. Aquest encàrrec ha tingut un cost de 2.224,69 euros. L'empresa adjudicatària ha estat treballant-hi durant les darreres setmanes i ja ha finalitzat bona part de la feina, tot i que encara queden alguns trams on acabar de completar la neteja.

En concret, el contracte ha previst l'actuació al camí del Turó fins a l'amagatall dels bandolers, al camí del pas estret, a l'itinerari de la Roja i al camí a la cova de Veta Negra. La intervenció també s'ha estat fent als itineraris megalítics de la Sureda, del mas Isach, de la Fontasia i de la Febrosa-Sinols. Altres parts on s'actua són els següents: la carrerada del Bach, el camí vell de Pau (tram de sota les antigues pistes de pàdel) i el primer tram del camí dels Fer-riols (del mas Isach a la gorga de les bruixes).

L'Ajuntament de Palau-saverdera, presidit per l'alcaldessa Isabel Maria Cortada, va acordar adjudicar aquesta actuació en el transcurs de la sessió de junta de govern local, que es va celebrar el 10 d'agost.

Prem per veure més contingut per a tu