Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

Figueres renova la il·luminació del pavelló municipal Roser Llop per eficiència energètica

Amb el suport de la Diputació de Girona s'han substituït 40 focus de les pistes i 27 de les grades

Figueres renova la il·luminació del pavelló municipal Roser Llop per eficiència energèticaAJUNTAMENT DE FIGUERES

L'Ajuntament de Figueres amb la col·laboració econòmica de la Diputació de Girona ha substituït l'enllumenat interior del pavelló municipal Roser Llop per a millorar-ne l'eficiència energètica. En concret s'han substituït 40 focus de les pistes i 27 focus de les grades, per uns de nous de tecnologia led.

Amb aquesta nova il·luminació interior la demanda de potència passarà de 50Kw a 11,39 Kw, el que significa una reducció del 77,2%. Pel que fa al consum energètic, es passarà de 141.570 KWh/any a 34.388 Kwh/any, el que significa una reducció de 107.182 Kwh/any. Pel que fa a les emissions de CO2 es passarà dels 37.799 kg/any de l’enllumenat anterior a 9.181 kg/any amb el nou enllumenat, el que significa una disminució de 28.618 kg/any, és a dir, una reducció del 75,7%

El cost de l'actuació ha estat de 24.200 € i ha comptat amb una subvenció de la Diputació de Girona a través del programa Del Pla a l'Acció de 5.187,99 €, i la resta, 19.012,11€ ha anat a càrrec de l'Ajuntament de Figueres.

A més a més d'aquesta actuació, també s'han substituït els focus de la sala de gimnàs i la sala de màquines d'exercicis físics del pavelló per uns de tecnologia led molt més eficients i amb millor il·luminació. Finalment, s'han instal·lat sensors de presència als 6 vestidors del pavelló, als passadissos i a les zones comunes, i s'han substituït els llums fluorescents per uns de tecnologia led molt més eficients. Aquestes actuacions han tingut un cost de 7.055,12 € assumits íntegrament per l'Ajuntament de Figueres. Aquestes mesures permetran millorar l'eficiència energètica i reduir el consum i la factura energètica d'aquest equipament esportiu.

Prem per veure més contingut per a tu