Segueix-nos a les xarxes socials:

Vilafant

Adif es compromet a ampliar l'aparcament a l'estació de l'AVE de Figueres-Vilafant

L'alcaldessa de Vilafant havia manifestat la preocupació per la manca d'aparcament a l'estació de l'AVE

Adif es compromet a ampliar l'aparcament a l'estació de l'AVE de Figueres-VilafantEMPORDA.INFO

L'alcaldessa de Vilafant, Consol Cantenys s'ha reunit, aquest dilluns 9 de març, amb responsables d'ADIF i amb la concessionària que gestiona el pàrquing de l'estació per traslladar-los la preocupació per la manca d'aparcament que en determinades hores i dies pateix l'estació de l'AVE de Figueres-Vilafant.

La reunió del passat dilluns, 9 de març, és fruit de diferents converses entre Vilafant i els responsables de la gestió del servei d'aparcament, que han traslladat a Cantenys la imminent ampliació de l'aparcament. Aquesta ampliació està prevista en dues fases. La primera d'elles, que es farà de forma imminent, serà una reestructuració de la zona i la demolició d'alguns elements arquitectònics, que sumarà 37 places d'aparcament addicionals a les 167 actuals.

Hi ha prevista, a mig termini, una segona fase d'ampliació en què ja s'adequarien terrenys propietat d'Adif situats entre el Torrent de les Avalls i la zona de vies i que pràcticament duplicaria la capacitat actual per encabir la demanda dels vehicles dels usuaris del tren.

Consol Cantenys també té previst reunir-se amb la presidència de Renfe, per abordar temes ja relacionats pròpiament amb el servei ferroviari com les freqüències, recuperar alguns dels trens desapareguts amb la posada en funcionament dels Euromeds o que els combois no s'aturin tan lluny un cop arribin a l'estació.

L'alcaldessa de Vilafant, Consol Cantenys considera que les reunions amb Renfe i Adif són importants i que es seguirà treballant per tal de treure el màxim profit de tenir una estació d'alta velocitat en un municipi de poc més de 5.000 habitants.

Prem per veure més contingut per a tu