Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Escala

La reforma de la plaça Víctor Català de l'Escala en conservarà l'essència

Se centraran a consolidar el mur perimetral i l'estructura de la pèrgola

La reforma de la plaça Víctor Català de l'Escala en conservarà l'essènciabasili gironès

La millora de la plaça Víctor Català va ser un dels projectes guanyadors dels pressupostos participatius del 2019. Tot i que encara no s'ha fet públic el projecte, l'alcalde, Víctor Puga, ha avançat, durant el xat al Setmanari Empordà, una primera imatge del que serà la reforma. Per a Puga, serà «intervenció important» i es centrarà en la consolidació del mur perimetral i l'estructura de la pèrgola. A més, s'aprofitaran les obres per millorar algunes voreres de la zona.

D'altra banda, el batlle escalenc ha explicat que també s'actuarà sobre l'enjardinament, amb la intenció de millorar i conservar-ne l'aspecte i funcionalitat, sense modificar l'essència «d´un espai tan emblemàtic».

L'alcalde ha confirmat que l'objectiu principal és que, un cop finalitzades les obres, l'actuació sigui «imperceptible».

Pel que fa a la durada de l'actuació, les obres de la plaça Víctor Català s'haurien d'iniciar abans de Setmana Santa, que aquest any se situa a principi d'abril, tot i que caldrà fer un parèntesi els dies festius i ponts. Si tot segueix el seu curs, i no hi ha complicacions ni retards en l'entrega de l'obra, les tasques de millora d'aquest espai finalitzaran a l'inici de la temporada d'estiu.

Prem per veure més contingut per a tu