Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

Figueres tindrà nou parcs infantils nous abans de l'estiu

Es preveu la reforma integral de nou espais infantils i la construcció de nou noves àrees de joc infantil

Figueres tindrà nou parcs infantils nous abans de l'estiuGM

L'Ajuntament de Figueres va adjudicar el passat dilluns 16 de desembre el nou contracte de manteniment de les àrees de joc infantil de la ciutat per un import de 331.599,99 € (IVA inclòs).

En concret el contracte preveu el manteniment d'un total de 80 àrees de joc infantil repartides per tota la ciutat i la reforma integral de nou espais més situats als carrers Joan Matas i Abdó Terrades; les places Sant Francesc, Ramon Canet, 8 de març i Joan Tutau Verges; el passeig dels Drets Humans, el parc de les Aigües i els jardins Puig Pujades.

A més del manteniment i reforma d'aquests espais, el nou contracte de manteniment preveu que la nova empresa adjudicatària, ARICO FOREST, es faci càrrec de la construcció de 9 àrees de joc noves al carrer Muga, Passeig Carme Guasch, Plaça Remei Bosch, Plaça Víctor Català, Carretera de Llers, Pujada del Castell, Plaça Paula Montal, Joan Bruguera i Parc de les Aigües.

Amb aquesta adjudicació Figueres incorporà noves àrees de joc infantil, millora les existents, a més de posar la ciutat al dia i reforçar els espais infantils als barris.

Prem per veure més contingut per a tu