Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

Fisersa realitza la neteja del canal dels regants al seu pas per Figueres

Els últims episodis d'intenses pluges havien generat una acumulació de sediments al canal que discorre entre l'Institut Olivar Gran i Vilafant

Fisersa realitza la neteja del canal dels regants al seu pas per FigueresAjuntament de Figueres

L'empresa municipal FISERSA està portant a terme els treballs de neteja del canal que proveeix el rec al parc agrari fins a arribar al riu Manol, i que discorre al llarg del barri de l'Olivar Gran, entre l'institut i fins al municipi de Vilafant.

Els episodis d'intenses pluges viscudes els darrers mesos a la comarca van generar una forta acumulació de sediments, com sorra i vegetació, que han comportat una obstrucció del canal dels regants.

A través de l'actuació que desenvoluparà FISERSA durant els pròxims dies, treballadors de l'empresa pública i amb el suport d'una pala excavadora, retiraran el material acumulat serà traslladat a l'abocador per al seu dipòsit.

El conseller delegat de FISERSA, Pere Casellas, ha informat que «aquesta neteja és important pels canals però també pels veïns a l’entorn del canal. Estem posant ordre en neteja i FISERSA vol continuar millorant en el manteniment de les infraestructures importants».

Prem per veure més contingut per a tu