Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

El Consell Comarcal incorpora sis joves del programa de garantia juvenil

S'han incorporat a les diferents àrees de l'organisme empordanès

El Consell Comarcal incorpora sis joves del programa de garantia juvenilCCAE

El Consell Comarcal de l'Alt Empordà va convocar sis ofertes de treball temporal per a joves inscrits en el Programa de Garantia Juvenil. Els joves seleccionats, de gairebé una trentena d'aspirants, es van incorporar la setmana passada i ja estan desenvolupant les seves funcions de suport a diferents àrees de l'ens, per un període de sis mesos. Això ha estat possible gràcies a la concessió al Consell Comarcal d'una subvenció del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) de 66.000 euros destinada a incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya.

A l'àrea de joventut s'ha incorporat una tècnica auxiliar en informació juvenil, una tècnica auxiliar a l'Arxiu Comarcal per digitalitzar material divers, i una altra que farà les mateixes tasques a l'arxiu del Consell. Al servei de noves tecnologies s'ha incorporat un auxiliar informàtic mentre que a serveis socials, una auxiliar administrativa farà tasques d'atenció i informació a l'usuari. La sisena incorporació és una tècnica en turisme que desenvoluparà tasques de redacció, revisió, gestió i digitalització de continguts turístics.

La Garantia Juvenil és una iniciativa europea que té per objectiu reduir l'atur entre els i les joves. Els nois i noies, d'entre 16 i 29 anys, inscrits disposen de tot un seguit de línies d'ajut.

Prem per veure més contingut per a tu