Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

Aina Pujolar, de l'institut Cendrassos, guanya El Gran Dictat

La final, celebrada aquest matí, ha aplegat 68 alumnes de nou instituts de la comarca

Aina Pujolar, de l'institut Cendrassos, guanya El Gran DictatCCAE

El Consell Comarcal de l'Alt Empordà ha celebrat aquest matí la final d'El Gran Dictat, concurs impulsat pel Consorci per a la Normalització Lingüística i l'àrea de Cultura d'aquesta institució. La iniciativa compta amb el suport de diversos instituts de la comarca, fent les proves i eliminatòries prèvies.

El lliurament de premis ha sigut amb la presència de la vicepresidenta del Consell Comarcal i consellera d'Ensenyament, Sònia Martínez, i del conseller comarcal de Cultura, Enric Gironella. Han participar en la final un total de 68 alumnes procedents de nou instituts de Figueres, la Jonquera, Llançà i Roses.

La guanyadora ha sigut Aina Pujolar Vidal, alumna de l'institut Cendrassos de Figueres, ha rebut un val de 200 euros per a material escolar; la segona, Abril Pallisera Rocha, del Narcís Monturiol de Figueres, un val de 100 euros; i el tercer, Iu Jaume Ametller, de l'Illa de Rodes de Roses, un val de 50 euros. A més, tots tres han rebut també un trofeu commemoratiu de la jornada. La classe de l'Aina Pujolar, com a guanyadora, ha rebut un premi col·lectiu que consisteix en un servei d'autobús gratuït per traslladar l'alumnat a qualsevol lloc de la comarca durant aquest curs escolar.

El jurat ha remarcat el bon nivell de català per part de tots els participants.

Prem per veure més contingut per a tu