Segueix-nos a les xarxes socials:

Girona

El president del PPC presenta candidats a les municipals defensant Enric Millo

Alejandro Fernández: «El sentit comú, la legalitat, i la Constitució són les nostres línies vermelles per arribar a acords municipals»

El president del PPC presenta candidats a les municipals defensant Enric MilloPPC

El president del Partit Popular Català (PPC), Alejandro Fernández, ha presentat una primera ronda de candidats a les properes eleccions municipals per la província de Girona, allà ha afirmat: "les nostres línies vermelles per arribar a acords després de les eleccions municipals són el sentit comú, la legalitat, i la Constitució", segons explica un comunicat del mateix partit. Entre els candidats presents hi havia els actuals portaveus municipals de Figueres i Roses, Maria Àngels Olmedo i Manel Escobar, entre altres.

Fernández ha assegurat que "aquests principis sempre han estat presents en els pactes del Partit Popular, i quan alguns van decidir situar-se al marge de la Llei, es va trencar qualsevol possibilitat que puguem arribar a acords amb ells", "nosaltres vam sortir aquestes eleccions a oferir un projecte de canvi per al conjunt d'espanyols, catalans inclosos "afegeix.

En relació a la candidatura per la ciutat de Girona, Alejandro Fernández ha destacat la vocació de servei i l'amor per la ciutat de Concepció Veray, i assegura que "Girona mereix que la nostra candidata pugui governar la ciutat".

D'altra banda, a preguntes dels periodistes ha explicat que "ahir va ser un dia de celebració per al Partit Popular, en el qual reivindiquem el dret de totes les dones, ja siguin de dretes, o d'esquerres, espanyolistes, o nacionalistes, dóna igual el que parlin i d'on vinguin ".

En aquest sentit, Alejandro Fernández afirma "ningú ens pot donar lliçons sobre la capacitat de les dones. A veure quin partit ha comptat les amb les líders que ha tingut el Partit Popular: Loyola de Palacio, Esperanza Aguirre, Rita Barberá, Soraya Sáez de Santamaría, Luisa Fernández Rudi, Teófila Martínez, o María Dolores de Cospedal".

Finalment, i en relació al judici del Procés, Fernández ha traslladat el suport del PPC a Enric Millo, exdelegat del Govern a Catalunya, i ha denunciat "els dies d'assetjament lamentables que aquest ha hagut de viure no només per dir la veritat en un judici, sinó per exercir de manera democràtica una declaració","fem una crida a la democràcia, ja que la gent pugui exercir els drets que alguns tant reclamen, però neguen als que no pensen com ells"afirma.

Prem per veure més contingut per a tu