Segueix-nos a les xarxes socials:

Mollet celebra els nou anys de la Fira del Bacallà i la segona edició de la del Vailet

Per aquest any «hem potenciat encara més les activitats per als petits», diu la regidora Eva Riera

Mollet celebra els nou anys de la Fira del Bacallà i la segona edició de la del Vailet

Mollet de Peralada celebra aquest diumenge la novena edició de la Fira del Bacallà i la segona de la Fira del Vailet que, any rere any, es van consolidant. La primera perquè ja arriba quasi a la dècada de vida, i la segona perquè, després de l'estrena de l'any passat, es reedita. La cita comença de bon matí, i les activitats s'allargaran fins al vespre.

La regidora de Fires i Mercats de l'Ajuntament de Mollet de Peralada, Eva Riera, explica que «hem potenciat una mica més les activitats destinades als vailets, que ara també podran fer jocs tradicionals, i les atraccions infantils hi seran tot el dia, no només al matí».

Durant tot el dia, hi haurà en marxa un concurs d'Instagram amb el coixinet #firaba&va19, el guanyador del qual s'anunciarà el dia 20 de març. També hi haurà l'exposició de fotografies Els campanars de l'Alt Empordà, de Baldiri i Riera al centre cívic i diferents exhibicions esportives i artístiques per diversos espais del poble.

I més concretamet, a dos quarts d'onze, els més petits podran aprendre a jugar bitlles catalanes, gràcies a l'Associació de Bitlles Catalanes de Girona, a l'aparcament del Clos. Més enfocat per als més grans de casa, de les onze del matí a la una del migdia, el Trull de Can Portes oferirà una degustació de garnatxa centenària, just abans del primer torn del dinar popular. A dos quarts de dotze, la Mula Baba de Girona explicarà una història de la plaça de l'Església del poble, i a les dotze es farà la cercavila pel poble, amb la Mula Baba, els GraLlers i els Grallers d'Espolla, el Gegants de Peralada i la Mulassa de Mollet.

Prem per veure més contingut per a tu