Segueix-nos a les xarxes socials:

Cadaqués

Es Baluard de Cadaqués obté un segon premi al Cartaví

El premi especial d'aquesta edició recau en la Bullipèdia del Vi

Es Baluard de Cadaqués obté un segon premi al CartavíAssociació Vínicola Catalana

El Palau Reial de Pedralbes va acollir la novena edició dels premis Cartaví, on es va distingir a quinze restaurants catalans i el projecte de la Bullipèdia del Vi, va rebre el premi especial. L'acte va ser presidit per la Consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, el President de l'Associació Vinícola Catalana, Valentí Roqueta i Presidenta de l'Associació Catalana de Sommelier.

El Restaurant Es Baluard de Cadaqués va obtenir un premi de la categoria B, de Girona també es van premiar el Vicus de Pals a la categoria A i el Macabeu de Palamós a la categoria C. El premi especial va ser pel projecte La Bullipèdia del Vi, un magne volum que forma part de la gran enciclopèdia sobre gastronomia, creativitat i innovació,iniciativa de Ferran Adrià i la Bullifoundation. Va recollir el premi el director del projecte, Ferran Centelles companyat de tot l’equip de redacció.

El cuiner i presentador de TV3, Marc Ribas va conduir un acte que va comptar amb l'assistència de més de 230 persones, professionals del sector de la restauració i el món del vi.

En aquesta edició, Cartaví ha distingit els restaurants catalans que realitzen dia a dia una important defensa i promoció dels vins emparats en qualsevol de les onze denominacions d'origen catalanes.

Prem per veure més contingut per a tu