Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

El projecte BiciTransCat preveu una nova ruta cicloturística transfronterera

S'implantarà l'any 2020 i compta amb un pressupost de més de 4 milions d'euros

El projecte BiciTransCat preveu una nova ruta cicloturística transfrontereraBorja Balsera

El Consell Comarcal de l'Alt Empordà ha estat la seu de la presentació del projecte BiciTransCat, un projecte transfronterer que preveu el desenvolupament de nous itineraris ciclables i enllaços multimodals per a la promoció de la mobilitat sostenible. La ruta cicloturística connectarà Castelló d'Empúries amb Perpinyà passant pel litoral, i amb la possibilitat de tenir accés als diferents llocs d'interès del territori.

El pressupost del projecte és 4.689.269,25 euros, i es compta amb el cofinançament del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER), que es farà càrrec del 65% d'aquest import. Es preveu que aquesta ruta s'implanti l'any 2020.

La presentació s'ha fet aquest dijous 29 de novembre amb la presència del conseller comarcal de Turisme, Joan Cano; el president del Consorci de les Vies Verdes de Girona, Albert Gómez; el primer tinent d'alcalde, Francesc Cruanyes; el vicepresident del Conseil Départemental des Pyrinées Orientales, Robert Gabarre; i la consellera comunitària de la Communauté Urbaine Perpignan Méditerranée, Véronique Olier.

Prem per veure més contingut per a tu