Segueix-nos a les xarxes socials:

Temporal

Emergències rep més de 150 trucades pel temporal i hi ha 13 carreteres tallades

Els Bombers han fet 142 serveis relacionats amb la pluja a les comarques gironines

Galeria d'imatges del temporal del 18 de novembre

57

El telèfon d'emergències 112 ha rebut fins aquest diumenge al matí 151 trucades per les fortes pluges i el temporal marítim de llevant. La majoria d'avisos s'han rebut de l'Alt Empordà (38), el Gironès (31), la Selva (26), el Baix Empordà (23), el Maresme (15) i el Pla de l'Estany (6). Per municipis, Llagostera n'ha registrat 22, Figueres 10, Caldes de Malavella 10, Tordera 8, Vilafant 6, Calonge 6, Lloret de Mar 5 i Vilamalla 4. D'aquests avisos, els Bombers de la Generalitat han atès entre les vuit del vespre i les 10 del matí 142 serveis relacionats amb la pluja a les comarques de gironines, dos a la regió metropolitana centre i dos a la regió metropolitana sud.

Els Bombers estan treballant aquest diumenge al matí en diverses afectacions per inundacions i acumulacions d'aigua en diferents punts de la demarcació de Girona. Les comarques on més sortides han fet són la Selva, l'Alt Empordà, el Gironès i el Baix Empordà, la majoria per inundació de baixos i de vies, filtracions d'aigua i per revisar punts inundables.

This browser does not support the video element.

L'aiguat torna a inundar el pla de Vilatenim de Figueres

Entre els serveis atesos pels Bombers destaca una sortida a Caldes de Malavella, on un vehicle ha quedat atrapat en un pas inundable de la urbanització de Malavella Parc aquest diumenge a quarts de quatre de la matinada. Els efectius han ajudat a sortir del cotxe el conductor, que ha sortit il·lès. Paral·lelament, com a mesura preventiva, els Bombers han evacuat aquest diumenge al matí una residència de disminuïts de Far d'Empordà per la seva proximitat al riu Manol. Els 23 interns i els 5 monitors del centre han estat traslladats a una residència del centre de Figueres.

Segons el Servei Català de Trànsit (SCT) hi ha 13 carreteres tallades per inundacions. Són la C-252 al seu pas per Far d'Empordà i Vilabertran, C-31 a Sitges, la GI-633 a Sant Jordi Desvalls, la GI-674 a Caldes de Malavella, la GI-681 a Tossa de Mar, la GIV-6024 a Cabanes, la GIV-6212, la GIV-6213 a Fortià, la GIV-6424 a Flaçà, la GIV-6701 a Sant Martí Vell, la GIV-6741 a Cassà de la Selva, la GI-600 a Tordera i la C-253 a Calonge. Paral·lelament, a la C-35 a Maçanet de la Selva hi ha un carril tallat per obstacles a la via i a la C-38 a Molló es dóna pas alternatiu als vehicles dels dos sentits de la marxa per un accident.

This browser does not support the video element.

Important crescuda del riu Manol, imatges des dels ponts de Vila-sacra

Prem per veure més contingut per a tu