Segueix-nos a les xarxes socials:

Llançà

La trobada de jocs matemàtics de Llançà, per al gaudi de tota la família

L'objectiu és experimentar i manipular una nova manera d'aprendre matemàtiques

La trobada de jocs matemàtics de Llançà, per al gaudi de tota la famíliaWWW.FAMILIAINTREPIDA.CAT

La 2a Trobada de Jocs Matemàtics Manipulatius se celebra aquest divendres, 12 d'octubre, a Llançà, amb l'objectiu de demostrar que les matemàtiques són molt divertides. Durant tot el dia, des de les 10 del matí, grans i petits, pares i fills, podran mirar i remenar entre els diferents jocs i propostes per gaudir de les matemàtiques, amb activitats a la plaça Major i a la Casa de Cultura.

La trobada s'estructura, a la plaça Major, en espais amb jocs matemàtics manipulatius aportats per Jugar x Jugar Girona, Regals Mar i Haba, on poder jugar de les 10 del matí a la 1 del migdia i de les 4 de la tarda a les 7 del vespre.

A les 11 del matí, a la Sala de Conferències de la Casa de Cultura de Llançà, es fa una xerrada, a càrrec de Laura Morera, d'Explorium, sobre "Propostes per unes mates motivadores pels teus fills, pels teus alumnes i per tu!"

A les 5 de la tarda, també a la Sala de Conferències de la Casa de Cultura de Llançà, es fa una xerrada, a càrrec de Toni Viader, de Jugar x Jugar Girona, sobre "Jocs per potenciar coneixements i entrenar habilitats matemàtiques d'una manera divertida!"

Els assistents a la trobada també tenen la possibilitat de descobrir diferents aplicacions de les matemàtiques en la robòtica i la ciència. Robotec ofereix l'hora del codi i un taller de Scratch com a introducció al món de la programació.

Explorium, d'altra banda, proposa diferents experiments científics i demostracions que deixaran el públic amb la boca ben oberta.

Per als més petits de la família, la Valèrie de Llançà té a punt activitats de Txikung en família.

A més, durant tot el cap de setmana a l'Alberg Costa Brava de Llançà proposa a vilatans i visitants gaudir d'activitats a l'entorn natural amb Gisfera i SK kayak.

Prem per veure més contingut per a tu