Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

Justícia obre quatre pisos, un d'ells a Figueres, per a presos que estan en tercer grau

La consellera Capella ha vist com són els habitatges destinats a interns en tercer grau amb arrelament familiar o laboral

Visita insitucional de la consellera de justícia a l'Alt Empordà

11

El Departament de Justícia ha inaugurat quatre pisos nous per a presos que estan en tercer grau. Es tracta d'habitatges que entre tots sumen 85 places i que permeten al condemnat "fer vida normal", fora del centre penitenciari. Les unitats dependents són equipaments o pisos sense cap distintiu, situats a la comunitat, on són destinats interns amb un arrelament familiar o laboral per tal de facilitar-los un procés progressiu de retorn a la societat.

La consellera de Justícia, Ester Capella, reivindica el model penitenciari català i assegura que el procés de 'semillibertat' dels presos "és clau", per a la seva integració. "Els índexs de reincidència són molt baixos", ha reblat Capella, que ho vincula a "l'acompanyament" que es fa amb el pres.

Els habitatges es troben a Figueres, El Prat de Llobregat (Baix Llobregat), Barcelona i El Vendrell (Baix Penedès). Especialment rellevant és el de la capital de l'Alt Empordà, ja que permet que els interns del Puig de les Basses no s'hagin de desplaçar a Girona.

Text

{C}

Visita insitucional de la consellera de justícia a l'Alt Empordà

11
Prem per veure més contingut per a tu