Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

L'Ajuntament de Figueres planifica les actuacions necessàries per posar al dia l'estadi Albert Gurt

El regidor d'Esports, Jordi Masquef, ha explicat que el cost total de les necessitats detectades s'eleva a 3,7M €

L'Ajuntament de Figueres planifica les actuacions necessàries per posar al dia l'estadi Albert GurtEMPORDA.INFO

El regidor d'Esports, Jordi Masquef, ha donat a conèixer aquest matí la planificació de les actuacions necessàries per posar al dia l'Estadi Albert Gurt, que suposen una inversió de 3.718.685€, i es portarien a terme entre 2018 i 2021.

Les actuacions més urgents es portarien a terme aquesta tardor i consisteixen en la millora dels accessos amb l'asfaltatge del vial entre l'estadi i el Parc-Sol, el canvi de làmpades per nous focus LED, i la instal.lació de càmares de videovigilància al complex esportiu, de les quals tres estaran destinades específicament a la vigilància de l'estadi Albert Gurt per evitar intrusisme i vandalisme que ha provocat part dels actuals desperfectes en les instal·lacions.

Per a l'hivern del 2018, s'ha previst la substitució de les torres d'il·luminació actuals per unes de noves amb tecnologia LED. I per a finals del 2019, s'ha planificat una de les actuacions més demandades, que és la instal·lació d'una tanca perimetral per evitar actes delictius, amb un cost de 280.000 €.

La resta d'actuacions a més llarg termini consistirien en nous vestidors, substitució de la pista d'atletisme i la instal·lació d'una central de biomassa per dotar d'energia els dos pavellons poliesportius, la piscina municipal, l'Institut AlexandreDeulofeu, l'estadi Albert Gurt i l'Hospital de Figueres.

El regidor d'Esports, Jordi Masquef, remarca que aquestes inversions que s'han de realitzar permetran posar al dia l'equipament. Així mateix, recorda la importància de dur a terme inversions anuals per fer actuacions de manteniment i evitar així el deteriorament d'equipaments que han patit la manca històrica d'inversió durant molts anys, des de la seva construcció, i que ara és urgent posar al dia.

Masquef afegeix que s'ha adquirit aquest compromís amb els clubs usuaris després d'exposar-los els costos de cada actuació i fer una planificació realista per poder complir-ho.

Prem per veure més contingut per a tu