Segueix-nos a les xarxes socials:

L'alcalde de Castelló diu que no renovaran la zona blava el 2020

El servei de pagament es va posar ahir en servei amb 2.180 places a Empuriabrava

L'alcalde de Castelló diu que no renovaran la zona blava el 2020CONXI MOLONS

Castelló d'Empúries va posar en servei ahir la polèmica zona blava amb més de dues mil places a Empuriabrava. L'alcalde, Salvi Güell, ha anunciat que la concessió acaba el 2020 i si ERC està al govern no la renovarà. Per aquest any s'ha continuat ampliant la zona verda, que compta amb 357.

Güell manifestava, a través de les xarxes, que és la sisena temporada de zona blava a Empuriabrava i que «només quedaran dos anys». L'alcalde afegia donant la responsabilitat de tenir en servei aparcament de pagament que «tota aquesta història va començar el 2013 amb el senyor Sanllehí -exalcalde- i el senyor Gallego -actual regidor de Plataforma Cívica- de regidor d'Urbanisme». Si el seu partit governa, anuncia, la zona blava acabarà el 2020.

El contracte per a la concessió de la zona blava va començar el 2013 per tal de fer front a la greu situació financera que patia l'Ajuntament. Ha suposat l'enfrontament amb el comerç de la marina i constants enfrontaments també entre grups polítics, sobretot durant la darrera campanya electoral. A l'anterior mandat es va anunciar que s'intentaria rescindir però finalment va quedar en res perquè suposaria haver d'indemnitzar la concessionària.

Prem per veure més contingut per a tu