Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

Figueres dona el tret de sortida als sisens Tastets Surrealistes

Dinou restaurants de la ciutat s'han adherit a la campanya gastronòmica, que durarà fins al 14 de juliol

Figueres dona el tret de sortida als sisens Tastets SurrealistesConxi Molons

La sisena edició dels Tastets Surrealistes de Figueres es va inaugurar ahir amb un acte a la plaça Gala-Salvador Dalí. Es tracta d'una ruta gastronòmica que uneix 19 restaurants de la ciutat i que manté com a temàtica Salvador Dalí.

Ahir, durant la inauguració, es van poder degustar qualsevol dels tastets surrealistes dels 19 establiments adherits a la campanya acompanyats amb cervesa Inèdit a tres euros el tiquet i l'actuació musical d'Equinox Project. Durant un mes, fins al 14 de juliol, es podran degustar els plats d'inspiració daliniana i que oscil·len entre els 15 i els 25 euros.

Entre les 7 i les 9 del vespre la plaça es va convertir en l'avantsala de la campanya comercial i gastronòmica. Tant el regidor de Fires i Festes, Jordi Masquef, com el president de Comerç Figueres, Lluís de Anguera, han destacat el valor afegit que aporta l'esdeveniment a la ciutat i que permet situar Figueres en l'epicentre de les campanyes gastronòmiques.

La 6a edició dels Tastets es complementarà amb un concurs d'aparadors i tallers infantils. A més, per primera vegada es farà un estudi de l'impacte econòmic del programa.

Prem per veure més contingut per a tu