Segueix-nos a les xarxes socials:

La Federació d'Hostaleria i Gas Natural Fenosa renoven el conveni de col·laboració

Amb l'objectiu de garantir un estalvi econòmic en el preu de l'energia als empresaris dels establiments agremiats de les 11 associacions membres de la Federació

La Federació d'Hostaleria i Gas Natural Fenosa renoven el conveni de col·laboració

El passat dilluns 12 de març, el President, Antoni Escudero, en representació de la Federació d´Hostaleria de les Comarques de Girona, i el Delegat de Vendes i Operacions del territori de Catalunya Nord, Joan Ramon Vilalta, en representació de Gas Natural Fenosa, van signar la renovació de l´acord de col·laboració entre les dues parts, amb l´objectiu de garantir un estalvi econòmic en el preu de l´energia als empresaris dels establiments agremiats de les onze associacions membres de la Federació.

Els empresaris d´hostaleria poden gaudir de la millor oferta disponible en totes les tarifes elèctriques, encara que tinguin més o menys consum. En aquest sentit, es continuarà amb la línia de no fer diferències entre els establiments més petits, com pot ser un bar, i els més grans, com pot ser un hotel, perquè aquest acord garanteix un estalvi econòmic a tots els empresaris hostalers.

L´acord de col·laboració també contempla un descompte del 10% sobre les tarifes de gas natural. Gas Natural Fenosa també posa a la disposició dels empresaris d´hostaleria una gamma de solucions energètiques destinades a la millora de l´eficiència energètica, amb la tecnologia més avançada i amb la millor gestió, com és ara l´energia solar fotovoltaica, projectes singulars a mida i millores en la regulació i control d´instal·lacions de gas existents per tal d´aconseguir optimitzar el procés i reduir costos.

També amb aquest conveni, Gas Natural Fenosa concedeix a tots els seus clients un estudi gratuït d´optimització de la factura de llum, amb l´objectiu d´analitzar si els serveis contractats són els adequats al seu establiment. Amb aquest estudi, l´associat es pot estalviar costos a la seva factura energètica.

Antoni Escudero, durant la signatura del conveni, va declarar que la renovació de l´acord de col·laboració per quart any consecutiu, "és una mostra de la bona rebuda del conveni per part dels associats", ja que els aporta un estalvi i és beneficiós per a ells.

Joan Ramon Vilalta va fer esment que Gas Natural Serveis està al costat de la Federació d´Hostaleria de les Comarques de Girona, com a partner de les solucions d´eficiència energètica més actuals, com és ara l´energia solar fotovoltaica o fins i tot, la geotèrmia. També va destacar "els bons fruits que ha donat fins ara l´esmentat conveni per als associats, així com les bones perspectives per al sector durant els propers anys".

Prem per veure més contingut per a tu