Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

Els ajuntaments de Figueres, Palafrugell i Begur lliuren els Premis Josep Pallach

La suma de la dotació econòmica dels guardons, distribuïda en quatre categories, és de 7.000 euros

Els ajuntaments de Figueres, Palafrugell i Begur lliuren els Premis Josep PallachEMPORDÀ

Els Premis d'Educació Josep Pallach 2017-2018 celebren la proclamació dels guardonats aquest dissabte, 10 de març, a les 11 del matí, a l'Auditori dels Caputxins de Figueres. En aquest acte, es donen a conèixer els noms dels guanyadors del XIV Premi d'Experiències Educatives; convocat per l'Ajuntament de Figueres; el IV Premi d'Articles Periodístics, que promou l'Ajuntament de Palafrugell, i el IV Premi de Narrativa Curta, que organitza l'Ajuntament de Begur.

El Premi d'Experiències Educatives el va instaurar l’ajuntament figuerenc el 2002, amb la voluntat de recuperar l'antic i desaparegut Premi d'Experiències Pedagògiques Alt Empordà (1983-1994). Està dotat amb 5.000 euros i premia les experiències educatives innovadores relacionades amb valors com els drets humans, les relacions humanes, la democràcia o l'educació per la pau.

Una visió més àmplia

Una visió més àmplia

L'any 2014, es va firmar un acord entre els ajuntaments de Figueres, Begur i Palafrugell i la Fundació Josep Pallach per tal de donar una visió més àmplia dels Premis Pallach dins el món de l'educació i la pedagogia. Begur va dirigir l'organització d'un guardó adreçat a alumnes d'ESO (de 12 a 16 anys), dotat de 400 euros, per una banda, i a alumnes de Batxillerat i Cicles Formatius (fins a 18 anys), dotat de 600 euros, per l'altra, animant-los a participar en la redacció d'un text que incideixi en els valors del compromís social i la solidaritat.

L'Ajuntament de Palafrugell va centrar-se en l'àmbit de la comunicació per valorar treballs periodístics sobre l'educació, entesa des d'una perspectiva transversal. En aquest cas, es concedeix un premi únic de 1.000 euros.

Prem per veure més contingut per a tu