Segueix-nos a les xarxes socials:

Palau-saverdera

Palau-saverdera escull les propostes finalistes del pressupost participatiu

L'Ajuntament va fer una sessió de treball a la sala de ball del Centre Cívic

Palau-saverdera escull les propostes finalistes del pressupost participatiuEMPORDA.INFO

Aquestes són les propostes que passen a la fase final de votació dels pressupostos participatius de Palau-saverdera:

Enderrocar l´estació transformadora de can LluentFont a la pista poliesportivaRepavimentació de la plaça CatalunyaPavimentar el carrer de la PlaçaColumbari, al cementiriMillores al dispensari: millorar l´accés de persones amb mobilitat reduïda i col·locació de baranesMillorar l´entorn de la font de Dalt: pavimentació de la part de dalt, col·locació d´embornals i tanca de proteccióReurbanització de la plaça de l´antic dipòsit de gas-eixamplament del carrer cap de CreusItinerari saludable: senyalització d´un circuit circular a la zona planera dels Aiguamolls per caminar o anar amb bicicleta

El passat dijous 22 de febrer es va fer una sessió de treball a la sala de ball del Centre Cívic i les persones que van assistir-hi van triar aquestes 9 propostes, de les 26 que es van posar sobre la taula, per passar a la fase final de votació.

Podran votar totes les persones empadronades a Palau-saverdera (registrades fins a desembre de 2017) i que tinguin com a mínim 16 anys. Les votacions es faran durant el proper mes d´abril i es podrà votar per internet o presencialment.

Finalment, l´Ajuntament executarà les propostes més votades i se´n faran tantes com donin de si els 35.000€ que estan reservats per a aquesta finalitat. Si la proposta més votada consumeix els 35.000€, només s´executarà aquesta proposta; mentre que si es pot fer amb menys diners, deixarà espai perquè es puguin executar les propostes següents de la llista de les més votades.

Prem per veure més contingut per a tu