Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

Ignasi Folch guanya l'or català i competirà a l'Olimpíada Espanyola de Biologia

L'estudiant de 2n de Batxillerat de l'Olivar Gran i exalumne de La Salle ha tornat a fer una proesa

Ignasi Folch guanya l'or català i competirà a l'Olimpíada Espanyola de BiologiaCOL·LEGI DE BIÒLEGS DE CATALUNYA

El figuerenc Ignasi Folch s'ha classificat en segona posició en l'Olimpíada de Biologia de Catalunya i ha rebut la medalla d'or de la competició. Aquesta bona posició el porta, juntament amb els sis millors classificats, a participar, en representació de Catalunya i amb totes les despeses pagades, en la XIII Olimpíada Espanyola de Biologia (OEB), que se celebrarà a Badajoz.

Ignasi Folch, que és estudiant de segon de Batxillerat de l'Institut Olivar Gran i exalumne de La Salle Figueres, ha superat amb èxit la prova teòrica que ha realitzat a la Facultat de Ciències de la Universitat de Girona i la prova pràctica, a la Facultat de Biologia de la Universitat de Barcelona.

La prova teòrica constava d'un exercici tipus test de 50 preguntes de múltiple opció (n = 4). La nota es calculava aplicant la fórmula: nota=encerts-(errorsn?1).

La prova pràctica va consistir en la resolució de dos problemes pràctics en què els participants van haver de dissenyar estudis, realitzar experiments senzills, preparar i examinar mostres, analitzar dades i plantejar solucions.

L'objectiu de les Olimpíades de Biologia és estimular l'estudi de la biologia en totes les seves branques, una de les matèries que més apassionen el jove Ignasi Folch.

Prem per veure més contingut per a tu