Segueix-nos a les xarxes socials:

Nova campanya dels escolars figuerencs per fomentar el civisme dels conductors

La primera acció es va dur a terme dimarts a la sortida del centre Salvador Dalí i està previst repetir-la en altres escoles

Nova campanya dels escolars figuerencs per fomentar el civisme dels conductorsAjuntament de Figueres

El Consell Ciutadà d'Infants de Figueres, conjuntament amb la Guàrdia Urbana, ha iniciat una campanya viària per fomentar el civisme dels cotxes a l'entorn de les escoles, conscienciar els pares, mares i familiars que aparquen malament i facilitar la circulació dels vianants. La primera acció de la campanya es va dur a terme aquest dimarts al centre Salvador Dalí i està previst repetir-la en altres escoles.

Alguns membres del Consell Ciutadà d'Infants de Figueres, amb la col·laboració d'alumnes de l'escola Salvador Dalí i juntament amb la Guàrdia Urbana, van col·locar targetes d'advertència als parabrises dels vehicles mal estacionats i es van repartir fullets als conductors que no havien aparcat correctament per recordar-los la normativa viària municipal i fer-los reflexionar sobre la conducta incívica.

Els materials que es van distribuir, targetes i fullets amb frases, rodolins - com per exemple, Figueres ben aparcat, Figueres ordenat - i il·lustracions, han estat treballats en diverses sessions del Consell Ciutadà d'Infants. A més, la Guàrdia Urbana ha participat en algunes trobades del Consell per explicar la normativa viària municipal, i poder preparar conjuntament la campanya.

L'alcaldessa de Figueres i regidora d'Educació, Marta Felip, explica que es tracta d'una iniciativa per "sensibilitzar les famílies, els alumnes i la ciutadania en general sobre la importància de comportar-se cívicament al voltant de les escoles per tal de garantir els drets i la seguretat de tothom", i felicita als membres del Consell Ciutadà d'Infants per haver ideat i engegat aquesta campanya.

Prem per veure més contingut per a tu