Segueix-nos a les xarxes socials:

La Jonquera

Enxampen 4 lladres de botigues amb un botí valorat en 1.200 euros

Les dones van robar a la Jonquera i el Pertús, on les van localitzar després de fugir en cotxe

La Policia Local de la Jonquera va enxampar el passat 26 de setembre quatre dones de nacionalitat francesa després de robar en quatre establiments del municipi i el Pertús material valorat en 1.204,47 euros.

Les presumptes lladres van fugir amb un cotxe després d'intentar robar en una perfumeria de la zona de la duana. L'establiment els va alertar i un dels empleats els va facilitar una sèrie de dades del vehicle que al final van resultar útils per a la recerca del cotxe i posterior desenvolupament dels fets.

Els agents van iniciar la recerca de les sospitoses i finalment van localitzar el cotxe i les quatre dones al carrer doctor Subirós del Pertús cap a les 3 de la tarda.

Un cop localitzat el vehicle es va procedir a identificar les quatre persones que eren de nacionalitat francesa i es va procedir a fer un escorcoll del vehicle que duien.

Robatoris en 4 botigues

El resultat final va ser la recuperació de material presumptament furtat a les botigues Nike i Lefties del centre comercial Gran Jonquera, material furtat a una perfumeria de la Jonquera i bosses de compra d'alimentació d'un supermercat del Pertús.

El material recuperat a la botiga Nike tenia un valor de 824 euros, el material de l'establiment Lefties de 149 euros, a la perfumeria havien furtat per valor de 95,02 euros i al supermercat del Pertús per un valor de 136,45 euros.

Un cop finalitzades les gestions i recuperat tot el material, es van imputar les quatre dones per un presumpte delicte de furt.

Els comerciants de la Jonquera han de tractar diàriament amb possibles lladres i molts d'ells han de contractar vigilància privada.

Prem per veure més contingut per a tu