Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

El camió sostenible Energytruck de Gas Natural visita Figueres

Amb l'objectiu de fer arribar coneixements relacionats amb l'energia i el medi ambient

El camió sostenible Energytruck de Gas Natural visita FigueresEMPORDA.INFO

El Museu del Gas de la Fundació Gas Natural Fenosa presenta l’exposició itinerant ‘Energytruck’. Del 12 al 21 de juliol, la mostra recorrerà Olot, Figueres i Palamós amb l’objectiu de fer arribar de forma gratuïta coneixements relacionats amb l’energia, el medi ambient i el patrimoni industrial d’una forma amena i didàctica, amb activitats conduïdes per educadors especialitzats. A Figueres, hi pararà els dies 17 i 18 de juliol, al Passeig Nou.

Persones de totes les edats podran descobrir, d’una manera molt visual i interactiva, què és l’energia i com podem consumir-la de manera responsable, així com conèixer el passat, el present i el futur del gas i l’electricitat. Segons ha expressat la directora del Museu del Gas, Eva Buch, “en aquesta exposició, els assistents podran experimentar amb els continguts, a través d’activitats pràctiques innovadores centrades en el propi visitant”.

La mostra itinerant s’aplega en un camió que compta amb un motor dual, que genera entre un 15% i un 20% menys d’emissions de CO2 respecte als motors convencionals de gasoil. Al llarg dels seus 70 metres quadrats, l'espai mòbil acull un ampli equipament tecnològic, format per continguts audiovisuals, interactius i multimèdia, a més de panells informatius.

Prem per veure més contingut per a tu