Segueix-nos a les xarxes socials:

Roses

L'oposició de Roses en bloc reprova el govern de Roses pel Pla d'usos de la platja

L'alcaldessa, Montse Mindan, afirma en un ple extraordinari que el tema no està tancat

L'oposició de Roses en bloc reprova el govern de Roses pel Pla d'usos de la platjaACN

L'oposició de Roses en bloc ha aprovat reprovar el govern municipal en un ple extraordinari celebrat aquest dilluns, 3 d'abril, per la gestió del Pla d'usos de la temporada a la platja i al passeig (2017-2021).

Els partits (ERC, el PSC, PP, C's i UMdC) asseguren que l'equip de govern ha actuat amb "secretisme" aprovant el document en junta de govern i reclamen que es permeti que a la platja de Santa Margarida hi hagi les dues escoles de vela i esports nàutics que fins ara oferien activitats i que el nou document ha eliminat.

L'alcaldessa, Montse Mindan, ha admès que han rebut al·legacions i una proposta de la Federació Catalana de Vela i diu que les estudiaran totes. El govern no ha volgut concretar si reconsiderarà la seva posició però Mindan ha insistit que el document encara no està tancat i que tampoc compta amb el vistiplau de la Generalitat.

El debat s'ha celebrat enmig d'una protesta organitzada per l'Associació de Comerciants de Santa Margarida i els negocis afectats. Una desena de manifestants s'han presentat amb pancartes i xiulets davant l'ajuntament.

Prem per veure més contingut per a tu