Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

El PP de Figueres vol suprimir la partida participativa del pressupost i proposa canvis

El grup que lidera Maria Àngels Olmedo negocia amb el govern de Marta Felip per aconseguir acords "amb responsabilitat i actitud constructiva"

El PP de Figueres vol suprimir la partida participativa del pressupost i proposa canvisSANTI COLL

El grup municipal del PP de Figueres s’ha mostrat partidari de negociar el pressupost del 2017 amb el govern de Marta Felip amb la voluntat “de treballar per a la ciutat amb responsabilitat i actitud constructiva. Tenim ja la proposta del govern i l’estem estudiant amb detall per tal de millorar-lo i no aturar la ciutat. Valorem positivament que les aportacions que vàrem fer al pressupost del 2016 s’hagin dut a terme, però esperem que ens justifiquin les actuacions de la partida de 40.000 euros per suprimir barreres arquitectòniques”, explica Maria Àngels Olmedo.

“Pensem que a aquestes alçades de l’any la partida del pressupost participatiu per al 2017 es pot suprimir, ja que tenim pendent d’executar la del 2016 i la Comissió pertinent encara hi treballa” diu la portaveu popular, per afegir que “demanarem que es renovin les partides per famílies monoparentals i per seguir suprimint barreres arquitectòniques, a més de l’adequació del solar propietat del Ministeri del carrer Migdia per cobrir la desaparició de l’aparcament del carrer Arderius”. A més d’exigir a la Generaliat la construcció de l’escola Came Guasch.

El PP està a favor del projecte del Museu del Circ i vol “la previsió necessària per senyalitzar la modificació de les zones de càrrega i descàrrega, de forma que quedin lliures a partir de les 18 hores per tal de guanyar places d’estacionament per a favorir el comerç i els figuerencs.

Prem per veure més contingut per a tu