Segueix-nos a les xarxes socials:

Girona

Una auditoria detecta irregularitats en els concursos públics i adjudicacions fetes pel Patronat de Turisme

La CUP dóna a conèixer l'anàlisi setmanes després de fer públic un estudi que identifica deficiències en la gestió del Consorci de la Costa Brava

Una auditoria detecta irregularitats en la gestió del Patronat de Turisme Costa Brava Girona durant l'exercici del 2014. L'informe identifica deficiències, sobretot, en els processos de concursos públics i adjudicacions de l'organisme autònom de la Diputació de Girona. Entre les carències hi ha que s'han adjudicat feines sense convocar concurs tot i que, per l'import, hauria calgut fer una convocatòria pública. Una altra de les anomalies és que s'han adjudicat contractes amb posterioritat a l'execució dels treballs.

Un exemple d'això és la concessió de 12.221 euros per al disseny i producció de la maqueta del 'Bulli Foundation'. El full d'encàrrec és del 2 de juny del 2014 quan la maqueta ja estava exposada al públic l'endemà, el dia 3. La CUP ha donat a conèixer l'auditoria setmanes després d'haver fet públic l'estudi que identificava deficiències en la gestió del Consorci de la Costa Brava (CCB).

Prem per veure més contingut per a tu