Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

ERC de Figueres denuncia manca de transparència i diàleg amb Ecoserveis

Els republicans exigeixen a l'equip de govern que faci arribar a tots els grups municipals el plec de clàusules per fer el canvi d'Ecoserveis

El grup d'ERC Figueres exigeix al Govern de la ciutat que entregui el plec de clàusules per fer el canvi d'Ecoserveis, i que fa mes d’un mes que estan reclamant. Els republicans denuncien la manca de transparència i diàleg en les negociacions.

En aquest sentit, la portaveu del grup municipal, Agnès Lladó, recorda que “fa 15 anys que sabem que la contrata d'Ecoserveis acabava el 2 d’octubre, soc regidora des del 13 de juny del 2015. Hem mantingut amb el Govern dues reunions, l'última es produïa el 27 de juliol. Fa un mes i mig que reclamem el plec de clàusules i la resposta sempre és la mateixa, la setmana que ve. Ara surt a premsa que volen portar la licitació del servei al ple de novembre o desembre. Exigim al Govern que ens fagi arribar tota la informació al respecte pel que fa a un tema tant important com és la gestió de residus, enllumenat i parc i jardins. Exigim el màxim de transparència i diàleg a fi d’arribar a un acord de consens totalment necessari per fer front necessitats bàsiques de la ciutat i que des de fa algún temps son motiu de queixa de la gran majoria dels figuerencs. Cal que prenem decisions, transparència, diàleg i consens son els tres eixos bàsics per tirar endavant Figueres".

Prem per veure més contingut per a tu