Segueix-nos a les xarxes socials:

Candidatura del PDC

Pere Vila defensa que és un "actiu" tenir gent que té altres càrrecs fora del partit

El candidat vol liderar la transició entre Convergència i el nou partit però assegura que tot el seu equip es retirarà d'aquí a dos anys

Pere Vila defensa que és un "actiu" tenir gent que té altres càrrecs fora del partitACN

Pere Vila vol seguir liderant el Partit Demòcrata Català (PDC) a Girona per fer la transició entre l'antiga Convergència i el nou partit. El seu adversari a les primàries, Marc Gafarot, ha criticat que la seva és una llista de persones que "acumulen càrrecs". Aquest fet, a ulls de Vila, no és negatiu sinó tot el contrari. "Crec que és un actiu i un valor afegit comptar amb gent que té altres càrrecs, hem de fer la llista amb la gent més bona i preparada", ha defensat.

La candidatura liderada per Vila es presenta per només dos anys (o dos anys i escaig) amb el compromís que, un cop les municipals del 2019 estiguin encarades a nivell intern, tots en bloc deixaran la direcció del partit per donar pas a noves cares. També remarca que el "presidencialisme s'ha acabat" i que, a partir d'ara, totes les decisions seran consensuades. El candidat diu que no estan "gens confiats" d'imposar-se a l'alternativa de Gafarot però que treballen amb "la màxima il·lusió". Uns 2.400 associats voten aquest cap de setmana en les primàries per escollir el nou president.

Prem per veure més contingut per a tu