Segueix-nos a les xarxes socials:

Meteorologia

S'esperen ruixats i tempestes que poden deixar més de vint litres en mitja hora

Protecció Civil activa la prealerta del pla Inuncat davant la possibilitat que es puguin produir algunes incidències locals

El pas d'un petit front deixarà ruixats i tempestes aquest dilluns a la tarda al nord-est de Catalunya. Segons els Servei Meteorològic, es preveuen que les pluges intenses puguin descarregar més de vint litres en només mitja hora a tota la meitat nord-est, amb més probabilitat a les comarques de la Garrotxa, Ripollès, Berguedà i Osona. Els xàfecs aniran acompanyats localment amb calamarsa o pedra.

En aquest sentit, Protecció Civil ha activat la prealerta del Pla especiald'emergències per inundacions a Catalunya Inuncat per la possibilitat que es puguin produir algunes incidències amb caràcter local a les comarques de l'interior del nord-est, sobretot a la Garrotxa i el Ripollès, tot i que no es descarten afectacions a comarques com Gironès o el Pla de l'Estany.

Protecció Civil demana que s'extremin les precaucions en les activitats a la muntanya i recomana allunyar-se dels rius i rieres per evitar accidents.

Prem per veure més contingut per a tu