Segueix-nos a les xarxes socials:

Consell Executiu

La figuerenca Rosa Vidal, nomenada interventora general de la Generalitat

És llicenciada en dret per la Universitat de Barcelona

El Consell Executiu de la Generalitat ha nomenat en la reunió d'aquest dimarts la figuerenca Rosa Vidal i Planella com a interventora general del Govern. Vidal és llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona, té el Post-grau d´Economia i Gestió de la Hisenda Autonòmica i Local organitzat per la Universitat de Barcelona i el Post-grau d´Estudis Fiscals i Financers de la Fundació Bosch i Gimpera de la Universitat de Barcelona.

Al sector privat i fins l´any 1982, va exercir la professió lliure d´advocada a les ciutats de Girona i Figueres, amb l´especialització, bàsicament, de dret laboral.

Ha desenvolupat quasi la totalitat de seva carrera professional a la Intervenció General de l´Administració de la Generalitat de Catalunya.

Com a funcionària del Cos Superior de l´Administració de la Generalitat de Catalunya, va ser cap de la Secció Fiscal de Despeses de la Intervenció Delegada de diversos departaments i posteriorment va ser Adjunta a la Intervenció Delegada del Departament d´Economia i Finances.

Un cop es va crear el Cos d´Interventors de la Generalitat de Catalunya al 1992, va accedir per concurs oposició a Interventora de la Generalitat de Catalunya, essent el número ú de la promoció. Ha exercit d´interventora delegada en diversos departaments i organismes i ha desenvolupat diversos càrrecs a la Intervenció General, el de Subdirectora General de Fiscalització i el de Interventora Adjunta a la Intervenció General.

Actualment, ha estat Cap d´Àrea de Recursos Econòmics i Eficiència en el Sector Públic de la Secretaria d´Administració i Funció Pública, i Directora de l´Oficina de Racionalització del Sector Públic Instrumental de la Secretaria d´Administració i Funció Pública. Com a Directora de l´Oficina i cap d´equip va obtenir el Premi Alfons Ortuño 2014 a la millor actuació d´innovació i bones pràctiques en matèria d´organització a les administracions públiques catalanes.

Ha estat col·laboradora com a docent a l´Escola d´Administració Pública i altres centres de formació com a experta en matèries de gestió econòmica pressupostària i contractació. Ha estat membre de diversos Tribunals d´Oposició al Cos d´Interventors de la Generalitat de Catalunya i al Cos d´Interventors-Tresorers de l´Administració Local. Ha col·laborat en publicacions en matèria de contractació administrativa.

Prem per veure més contingut per a tu