Segueix-nos a les xarxes socials:

Primera línia de mar

El concurs per als edificis de la platja d'Empuriabrava rep onze ofertes

L´Ajuntament castelloní decidirà els pròxims dies quines són les propostes escollides per tirar endavant

El concurs per als edificis de la platja d'Empuriabrava rep onze ofertesEMPORDA.INFO

El concurs per als serveis de bars/restaurants a la platja d'Empuriabrava, que es va tancar el dia 14 de març, ha rebut onze ofertes i l'Ajuntament de Castelló d'Empúries decidirà en els pròxims dies quines són les propostes escollides.

Aquests locals són, per una part, els tres bars/restaurants individuals situats, dos d'ells, en els dos extrems de la platja d'Empuriabrava (Muga i Bocana) i el tercer a l'alçada del sector Gran Reserva; i, per l'altra part, els quatre locals que quedaran definits en l'antic edifici de la discoteca Passarel·la que actualment s'anomena Edifici Gira-sol. D'aquests quatre locals, dos tenen unes superfícies d'uns 700 metres quadrats aproximadament amb terrasses interiors i exteriors. Els altres dos són més petits i també disposaran de terrassa.

Edificis protegits

Tots els locals de la platja d'Empuriabrava han estat declarats BCIL (Béns Culturals d'Interès Local) i, per tant, les façanes i estructures exteriors no es poden modificar. Les parts interiors sí que es poden adequar a les necessitats de cada adjudicatari seguint sempre les prescripcions tècniques que figuren en els plecs.

Prem per veure més contingut per a tu