Segueix-nos a les xarxes socials:

Palau de Santa Eulàlia

Els veïns de Palau de Santa Eulàlia decidiran els usos de l'antic ajuntament

L'equip de govern municipal té un projecte de rehabilitació de l'edifici, que va deixar de fer les funcions de consistori fa quinze anys

El municipi més petit de l´Alt Empordà, Palau de Santa Eulàlia, posarà a les mans del centenar de veïns censats, quins han de ser els usos de l´edifici de l´antic ajuntament, que va deixar de fer les funcions de consistori fa uns quinze anys, quan es va inaugurar l´actual edifici, on també hi ha el centre cívic, a l´entrada del poble. El ple del mes de setembre passat va aprovar inicialment el projecte de rehabilitació de l´antic ajuntament i que té un pressupost de 199.638,67 euros -aportats majoritàriament per la Generalitat i la Diputació.

L´alcalde, Xavier Camps, avança que a principis de l´any vinent es convocarà els veïns perquè participin en el procés de decisió. "Volem que la gent digui a què es vol destinar aquest edifici", explica Camps.

Des que va quedar en desús, l´edifici s´ha convertit en un magatzem municipal i el pis de dalt s´ha estat llogant com a habitatge, però ara, amb les obres, els llogaters hauran de marxar, de manera que l´equip de govern aprofitarà per buscar nous usos a l´antic ajuntament. L´edifici s´ha hagut d´apuntalar perquè presenta deficiències importants a part de la seva estructura.

Prem per veure més contingut per a tu