Segueix-nos a les xarxes socials:

Per a l'exercici del 2016

Roda de reunions per consensuar les Ordenances amb tots els partits de Roses

La voluntat de l'equip de govern és la d'explicar de primera mà a tots els grups les principals novetats i mesures fiscals

L'equip de govern de Roses ha mantingut una roda de reunions informatives els darrers dies amb els diferents grups municipals que integren el consistori. El tema tractat ha estat la proposta d'Ordenances Fiscals per a l'exercici 2016 en què ha estat treballant l'equip de govern durant les darreres setmanes, les quals es presentaran properament al ple municipal.

Entre dimecres de la setmana passada i ahir dilluns, l'alcaldessa de Roses, Montse Mindan, i el regidor d'Economia i Hisenda, Marc Danés, es va reunir amb els representants dels grups municipals a l'oposició (ERC, PSC, PP, Ciutadans i Unió) per presentar-los les Ordenances Fiscals previstes per a l'exercici 2016 per l'equip de govern (Convergència i Gent del Poble), que seran presentades properament al ple municipal per al seu debat i aprovació.

La voluntat de l'equip de govern és la d'explicar de primera mà a tots els representats polítics de Roses les principals novetats i mesures en matèria fiscal previstes per al proper exercici al municipi, poder copsar les seves opinions i resoldre dubtes o debatre punts concrets, amb l'objectiu d'obtenir el màxim consens abans de la realització del ple municipal d'aprovació de les mateixes.

Un altre proposta presentada per l'equip de govern a l'oposició al llarg d'aquestes reunions, ha estat la possibilitat que els diferents grups municipals presentin projectes o actuacions del seu interès perquè aquests puguin ser inclosos en els Pressupostos Municipals de Roses per a 2016.

Un cop finalitzada la primera ronda de trobades, l'alcaldessa i el regidor d'Economia i Hisenda preveuen continuar reunint-se al llarg de les properes setmanes amb els diferents grups per poder avançar en aquesta línia de debat i consens, tant per a l'aprovació de les Ordenances Fiscals com del Pressupost de 2016.

Prem per veure més contingut per a tu