Segueix-nos a les xarxes socials:

L'antic bingo de l'Erato

L'Ajuntament de Figueres no ha rebut cap notificació oficial de la Fiscalia

La denúncia va ser formulada pel grup municipal del Partit Popular

L'Ajuntament de Figueres ha em`s, aquest divendres a la tarda, un comunicat en relació a la informació difosa aquest matí per la Cadena SER segons la qual Fiscalia investiga un presumpte cas de malversació de fons, relacionat amb el local de lloguer que ha d´acollir la seu dels Serveis Socials del municipi.

El govern local explica que "a data d´avui no s´ha rebut cap notificació de Fiscalia de l´obertura de cap investigació relacionada amb el local que s´esmenta en la notícia. La informació, basada en xifres de l´any 2010, conté dades errònies, com ara el valor d´unes obres que mai no es van arribar a aprovar ni, per tant, a fer".

El comunicat afegeix que "el lloguer mensual que avui es paga és fruit d´una renegociació del contracte l´any 2011, que en rebaixà l´import. El 100% del lloguer s´acumula a l´opció de compra de l´immoble".

El govern de la ciutat "continua interessat en destinar aquests locals a seu central dels Serveis Socials de l´Ajuntament i Centre de Distribució d´Aliments. L´opció prioritària del govern és exercir l´opció de compra d´aquests locals d´acord amb la taxació actual de l´immoble, que és vora un 50% inferior a la inicial".

La denúncia a la Fiscalia va ser formulada pel grup municipal del Partit Popular. La majoria de grups de l'oposició també van expressar la seva negativa a acceptar aquest lloguer durant l'anterior mandat.

Prem per veure més contingut per a tu