Segueix-nos a les xarxes socials:

Roses

El balanç positiu de Fira Estiu anima els comerciants

Els empresaris diuen que l'ampliació de la zona blava ha estat beneficiosa

El balanç positiu de Fira Estiu anima els comerciantsMONTSENY EMPORDÀ

La Fira Estiu, la fira de les rebaixes de Roses Comerç, s´havia programat per a dissabte a la tarda i per a diumenge tot el dia (24 i 25 d´agost), però dissabte, malgrat la valentia dels comerços de voler muntar les parades, van haver de plegar veles quan va caure el ruixat.

En compensació, diumenge, l´activitat comercial de la Fira Estiu va ser molt dinàmica i constant i les vendes van anar molt bé, segons ha explicat el president de Roses Comerç, Miquel Gotanegra.

Les xifres de participació són similars a les d´edicions anteriors: hi ha hagut disset empreses instal·lades en vint-i-dues veles que donen un disseny molt unitari a l´espai on se celebra la Fira Estiu, la cèntrica plaça Catalunya. Gotanegra es mostra satisfet dels resultats de la fira, sobretot perquè "és un encert" fer-la l´últim cap de setmana d´agost. "Són unes dates en què encara hi ha molta afluència de turistes, i visitants, i a més hi ha la gent del poble que també respon molt bé a la fira", ha assenyalat el president de Roses Comerç.

Els comerciants estudien fórmules per beneficiar els seus clients a l´hora d´aparcar. Gotanegra considera que l'ampliació de zones blaves ha estat positiva i ara busuqen nous al·licients comercials, com ara oferir trams horaris gratuïts per a afavorir la mobilitat dels compradors.

Podeu llegir la notícia a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.

Prem per veure més contingut per a tu