Segueix-nos a les xarxes socials:

Nova zona verda

Figueres estrena el Parc dels Olivars

L'espai públic està situat davant de la nova Escola d'Hostaleria de l'Empordà.

L'Ajuntament de Figueres organitza, aquest diumenge al migdia, una festa popular per a estrenar el nou Parc dels Olivars. Les activitats començaran a les onze del matí amb l'actuació del grup Drakonia destinada al públic infantil. Després de l'acte inaugural hi haurà sardanes i xocolatada.

Aquest parc permet relligar i incorporar a la ciutat els barri de l'Olivar Gran connectant-lo amb els nous creixements entre l´avinguda Salvador Dalí i el barri del Poble Nou.

Situat al costat de l´Escola d´Hostaleria de l'Alt Empordà, l´Institut de l'Olivar Gran i el Centre de Serveis educatius de l'Alt Empordà, configuren una àrea d´equipaments de referència comarcal.

El Parc dels Olivars que ara es posa en servei és una primera fase del projecte, té una superfície de 9.054 m2 i es converteix en un dels espais de lleure i esbarjo més importants de Figueres, juntament amb el Parc Bosc i el Parc de les aigües. Aquest parc augmentarà fins a 16.274 m2 la seva superfície quan es completi la segona part de les obres, just a l´espai on avui s´ubica l´escola Carme Guasch.

El Parc dels Olivars incorpora una nova zona de jocs infantils i molt aviat s´hi construirà un Skatepark de 740 m2, amb tres pistes per patinar i fer acrobàcies, que es convertirà en un espai de referència de la ciutat de Figueres i de les comarques gironines. L' Skatepark tindrà un disseny que garantirà un mínim impacte visual ja que es preveu que es construeixi parcialment per sota del nivell del terra.

Prem per veure més contingut per a tu