Segueix-nos a les xarxes socials:

Meteocat avisa de fortes pluges aquesta tarda en bona part de Catalunya

Meteocat avisa de fortes pluges aquesta tarda en bona part de CatalunyaEP

El servei meteorològic Meteocat ha llançat aquest dissabte un avís per la probabilitat de fortes pluges, especialment a partir de la tarda i aquesta nit, en bona part del territori català, on a més, en alguns punts, la temperatura baixarà fins a deu graus respecte a ahir.

Les prediccions de Meteocat indiquen que, durant el matí, el cel estarà ennuvolat o cobert en la meitat oest i el Pirineu i Prepirineu, mentre que a la resta estarà poc nuvolós.

A partir del migdia, s'obriran clarianes a la meitat oest, tot i que els núvols aniran en augment d'oest a est, de manera que a la tarda quedarà molt ennuvolat o cobert al Pirineu, Prepirineu i quadrant nord-est, i molt nuvolós a la resta.

A final del dia, la nuvolositat serà menor a Ponent i el terç sud.

Les pluges poden ser localment fortes a les Terres de l'Ebre, Berguedà, Bages, Moianès, Vallés Oriental, Selva, Osona, Garrotxa, i Ripollès.

La temperatura, que serà més baixa a tot el territori, oscil·larà entre els 20 i els 25 graus al Pirineu i el Prepirineu, i entre els 25 i els 30 graus a la resta, tot i que a les terres de Ponent i l'interior de la vall de l'Ebre poden assolir els 32 graus.

Prem per veure més contingut per a tu