Segueix-nos a les xarxes socials:

Detenen un noi de 18 anys per atropellar mortalment un jove

El succés, en el qual va resultar ferida greu una noia, es va produir durant un «botellón» en un aparcament

La Policia Local de Castelldefels va detenir a la matinada de dissabte un jove que va atropellar-ne mortalment un altre i va ferir greument una noia mentre participaven en un «botellón» en un aparcament a l'aire lliure del municipi, i que després de l'accident va fugir del lloc en el seu vehicle.

El succés es va passar cap a dos quarts de cinc de la matinada a l'aparcament situat en un lateral del Canal Olímpic, al costat de la zona universitària, on hi havia un grup d'una desena de joves de la localitat escoltant música i consumint begudes alcohòliques.

Per causes que s'estan investigant, un dels joves, J.R.A., de 22 anys, es va introduir al seu vehicle i va començar a conduir a gran velocitat, i en passar per una zona amb un desnivell va perdre el control del cotxe i va atropellar D.P.M., de 21 anys, que va morir, i una noia de la mateixa edat, que va quedar ferida greu i va ser traslladada a un hospital.

Després de l'accident, el conductor va fugir del lloc i va tornar al seu domicili de Castelldefels, on va ser localitzat poc després per agents de la Policia Local, que van procedir a la seva detenció.

Prem per veure més contingut per a tu