Segueix-nos a les xarxes socials:

Els detenen per una estrebada just després de sortir del jutjat per un altre fet similiar

La víctima era una dona de 88 anys i els detinguts dos joves de 18 anys que declaraven per un robatori amb violència

Els detenen per una estrebada just després de sortir del jutjat per un altre fet similiarEP (Arxiu).

Dos joves de nacionalitat marroquina de 18 anys han estat detinguts aquest dijous a primera hora de la tarda després de cometre un robatori amb violència quan sortien de declarar a la Ciutat de la Justícia per un delicte similar, segons ha avançat la SER i han confirmat a l'ACN els Mossos d'Esquadra.

Els fets han tingut lloc cap a tres quarts de tres, quan els dos individus han fet una estrebada a una dona de 88 anys i li han arrencat la cadena que duia al coll. Un mosso d'esquadra de paisà ha vist com ho feien, i amb ajuda d'altres persones que han testimoniat els fets ha detingut els dos nois. La cadena ha estat retornada a la propietària.

Segons han explicat els Mossos d'Esquadra, els dos detinguts acabaven de sortir de les dependències judicials, on havien declarat per un altre robatori amb violència i intimidació que havien comès dimarts de matinada al districte barceloní de Sant Martí.

En aquest altre cas, les víctimes van ser dos turistes holandesos, i els dos atracadors els havien pres un telèfon mòbil.

Els dos detinguts estan ara a dependències policials a l'espera de passar novament davant del jutge.

Prem per veure més contingut per a tu