Segueix-nos a les xarxes socials:

Ciutadans defensa que la llista no tindrà processats ni per corrupció ni per sedició

?La formació diu que a la seva llista hi haurà «professionals al servei dels catalans» ?«Som el partit amb més opcions de guanyar el separatisme»

El portaveu del grup parlamentari de Ciutadans, Carlos Carrizosa, va afirmar ahir: «a la llista de Cs no hi ha processats per corrupció o sedició, sinó professionals que volen treballar al servei de tots els catalans».

En un acte d'atenció als mitjans a Sant Adrià de Besòs , el portaveu va informar que a la seva candidatura es podrien trobar professionals de diferents àmbits de la societat catalana, que «treballaran en la propera legislatura per restaurar l'economia, la unitat entre els catalans i el prestigi de les institucions de Catalunya». A més, des de Ciutadans es van lamentar que el pocés s'hagi «carregat la convivència entre els catalans, l'economia i la mateixa unitat del bloc independentista».

Carrizosa també va recordar que el seu partit va ser «la força constitucionalista més votada», i per aquesta raó el PP i el PSOE els haurien de donar suport. Finalment, va concloure que «Ciutadans és el partit amb més opcions de guanyar el separatisme».

El portaveu de Cs, a més, va valorar el trencament del pacte de govern a Barcelona: «A Colau ara cal buscar-la a les manifestacions separatistes». També va demanar a l'alcaldessa de Barcelona que «en comptes d'acostar-se a l'independentisme, digui què farà per reanimar el turisme i l'hostaleria, i per fer que es quedi el Mobile World Congress».

Prem per veure més contingut per a tu