Segueix-nos a les xarxes socials:

«El més important és el respecte, que és el que l'estat espanyol no té per nosaltres»

La manifestació 'Llibertat presos polítics, som república' es converteix en una denúncia contra el tracte indigne a Catalunya i les seves institucions

«El més important és el respecte, que és el que l'estat espanyol no té per nosaltres»Júlia Pérez/ACN

La ciutadania ha dit «prou» i ha sortit aquest dissabte al carrer per reclamar «dignitat» i «respecte». És el sentiment generalitzat dels milers de persones que han omplert el carrer Marina de Barcelona i els carrers del voltant en la manifestació 'Llibertat presos polítics, som república'.

La majoria ja han participat en mobilitzacions anteriors: «Una vegada més i totes les convinguin!», ha dit a l'ACN l'Anna Lladó, veïna de Celrà, qui qualifica «d'indignant» la situació que s'està vivint.

Josep Pasqual, veí de Sabadell, ha constatat que, amb l'empresonament dels líders de l'ANC i Òmnium, del vicepresident i de set consellers del Govern -i, per una nit, de la presidenta del Parlament, Carme Forcadell-, així com el fet que el president Puigdemont i quatre consellers més es trobin a Bèlgica són una demostració que l'Estat espanyol no té «respecte» cap el poble català. «I el més important és el respecte», ha sentenciat.

Prem per veure més contingut per a tu