Segueix-nos a les xarxes socials:

Els Pujol veuen una "fotocomposició" darrere la nota dels missals

Els advocats de la familia intenten qüestionar l'origen del document bancari

La defensa de la família Pujol ha denunciat al jutge que el document que vincula la nota manuscrita de Marta Ferrusola sobre "traspassos de missals" amb una sol·licitud d'operacions a la Banca Reig és fruit d'una "fotocomposició" aportada per l'expresident del BPA Higini Cierco.

En un escrit, al qual ha tingut accés Efe, els advocats Cristóbal Martell i Albert Carrillo alerten el jutge de l'Audiència Nacional José de la Mata que el document de la Banca Reig ja li va ser remès a través d'una comissió rogatòria, "sense la fotocomposició resultant" d'adjuntar-hi la nota manuscrita de Marta Ferrusola.

Amb el seu escrit d'al·legacions, els advocats dels Pujol intenten qüestionar l'origen del document bancari de sol·licitud d'operacions a compte que inclou una menció manuscrita de Marta Ferrusola, en la qual aquesta va usar suposadament un llenguatge en clau per sol·licitar a la Banca Reig un traspàs de dos milions de pessetes.

"Reverend mossèn, sóc la mare superiora de la congregació, necessitaria que traspassis dos missals de la meva biblioteca a la biblioteca del capellà de la parròquia, ell ja li dirà on s'ha de col·locar. Molt agraïda", diu la nota, signada simplement "Marta".

Prem per veure més contingut per a tu