Segueix-nos a les xarxes socials:

Enxampen una mare i un fill que venien marihuana des d'un pis a Puigcerdà

La majoria de clients eren menors i a dins del domicili es va localitzar droga valorada en 7.900 euros

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home per vendre marihuana des del seu pis de Puigcerdà. La policia va tenir coneixement d'un possible punt de venda de droga situat a la baixada de Ca l'Andran i van fer tasques de vigilància. Llavors, van poder comprovar que bona part dels compradors eren menors d'edat. La policia va esbrinar que al pis estaven empadronats el detingut -un home de 43 anys, nacionalitat espanyola i veí del municipi- i la seva mare, de 62 anys. Un cop els van localitzar, van entrar al domicili i van trobar 1,4 quilos de marihuana (valorats en 7.900 euros) i diversos utensilis per preparar la droga i vendre-la per dosis. Els mossos van detenir l'home de 43 anys, que té nombrosos antecedents- i van investigar la mare també per un delicte contra la salut pública.

La detenció es va produir el 15 de setembre a la capital de la Cerdanya. Els mossos havien iniciat una investigació a principis de juliol quan van saber que hi podria haver un punt de venda de marihuana des d'un domicili situat a la baixada de Ca l'Andran de Puigcerdà.

Durant els dispositius de vigilància, els agents van comprovar que bona part dels compradors que anaven a l'immoble eren menors d'edat. Un cop constatat el delicte, els agents van esbrinar que al domicili hi havia empadronats mare i fill, els quals podrien ser els venedors.

Finalment, el matí del 15 de setembre els mossos van localitzar i detenir el principal sospitós. Per la tarda es va realitzar una entrada i registre al domicili on es va localitzar prop d'1,4 quilos de marihuana, una balança de precisió i bossetes per embolcallar la droga. La droga intervinguda està valorada en 7.900 euros.

El detingut, amb nombrosos antecedents, va passar el 16 de setembre a disposició judicial al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Puigcerdà. La mare va quedar citada després de declarar com a investigada a la comissaria dels Mossos d'Esquadra.

Prem per veure més contingut per a tu