Segueix-nos a les xarxes socials:

Junqueras afirma que, si fos per ERC, l'acord amb la CUP seria fàcil

Junqueras s'ha referit a les negociacions entre Junts pel Sí (JxSí) i la CUP en la roda de premsa posterior

El president d'ERC, Oriol Junqueras, ha afirmat avui que, si fora pel seu partit, l'acord amb la CUP "seria relativament fàcil", especialment, ha dit, en matèria de propostes socials, i ha afegit que encara veu possible el pacte amb els cupaires abans de la seva assemblea nacional del 27 de desembre.

Junqueras s'ha referit a les negociacions entre Junts pel Sí (JxSí) i la CUP en la roda de premsa posterior a una reunió extraordinària de l'executiva d'ERC, en la qual no ha fet cap referència explícita al paper de CDC en aquestes converses.

"És evident -ha dit- que la consecució de l'acord" que faci possible investir al president de la Generalitat i formar govern "està resultant més difícil del que ens hauria agradat, hauríem preferit que, des del primer dia, la majoria independentista aconseguida el 27S s'hagués posat a treballar de forma automàtica, però igualment ho farem possible".

Després que la CUP vetés de nou diumenge passat Artur Mas com a candidat a la presidència i que als últims dies s'hagi dit que les negociacions estaven interrompudes o congelades, Junqueras ha puntualitzat: "no tenim cap intenció de deixar de negociar, perquè l'acord és necessari i possible".

Prem per veure més contingut per a tu