Segueix-nos a les xarxes socials:

El truc infal·lible per treure les taques de suor del coixí

El truc infal·lible per treure les taques de suor del coixí

Amb el pas del temps, la roba blanca sol groguejar, tot i que es renti amb freqüència.

I hi ha peces que, tot i que no siguin blanques, per efecte de la suor i del temps també pateixen una descoloració o queden amb cercles de brutícia.

És el que passa, per exemple, amb els coixins, que de posar el cap durant hores acaba groguejant, tot i que es canviï la coixinera. I és que el greix que allibera el cuir cabellut acaba traspassant els llençols i fundes.

Cada dos o tres mesos

Per treure aquest rastre groc, convé rentar els coixins a la rentadora cada dos o tres mesos. Per a això, és imprescindible comprovar en l’etiquetatge que es pot ficar el coixí a la rentadora i assecar-lo correctament, perquè no agafi humitat i floridura.

A més, el rentat s’ha de fer amb els productes adequats, com pot ser oxigen actiu o percarbonat de sodi, que també són dos ingredients ideals per eliminar les taques grogues dels matalassos, una mica més complicades de treure, ja que un matalàs no es pot posar a la rentadora.

Netejador

Però rentar el coixí és més senzill i es pot fer amb una barreja casolana i barata que deixarà els coixins com acabats de comprar. El netejador miraculós es fa a base de detergent per rentar la roba, detergent per a rentaplats, blanquejador casolà, bòrax (o borat de sodi) i aigua calenta. Les quantitats són d’una tassa dels detergents i del blanquejador casolà i mitja de bòrax. O les proporcions equivalents, si no es vol posar tanta quantitat.

El blanquejador casolà es pot elaborar amb cinc parts d’aigua, mitja de suc de llimona i una d’aigua oxigenada, una barreja que també serveix per eliminar els cèrcols i taques de suor de les samarretes.

Prem per veure més contingut per a tu