Segueix-nos a les xarxes socials:

Twitter eliminarà els 'tuits' ofensius de les recerques

Aquesta és només una de les últimes mesures que la xarxa de microblogging prepara per combatre l'assetjament

Twitter eliminarà els 'tuits' ofensius de les recerquesGetty Images

Twitter ha presentat les seves últimes novetats per a combatre l'assetjament a la xarxa social, amb mesures com aturar la creació de nous comptes abusius, presentar resultats de cerca més segurs i lliscar cap abaix els 'tuits' potencialment abusius o de baixa qualitat.

La primera intenció de Twitter, en la seva lluita contra l'assetjament, és frenar la creació de nous comptes abusius. Per a això, la xarxa de microblogging està prenent mesures per a identificar les persones que han estat permanentment suspeses i evitar que es facin nous comptes.

Aquesta mesura se centra en algunes de les formes més prevalents i perjudicials de comportament, en particular per als comptes que es creen només per abusar i assetjar a altres, com indiquen en un comunicat publicat al seu bloc.

Així mateix, la companyia treballa també en 'recerques segures' que, com explica, consisteix a eliminar els 'tuits' que contenen contingut potencialment sensible i els de comptes bloquejats i silenciats que puguin aparèixer en resultats de cerca.

Finalment, els 'tuits' potencialment abusius o de baixa qualitat seran lliscats cap avall, per deixar pas a les converses més rellevants. Es tracta d'un canvi que està previst que es desenvolupi en les pròximes setmanes, com anuncia la companyia.

Aquestes tres novetats segueixen a la introduïda per Twitter el passat 1 de febrer, per la qual els usuaris poden reportar aquells 'tuits' que els esmenten, tot i que l'autor ho tingui bloquejat.

Prem per veure més contingut per a tu