Segueix-nos a les xarxes socials:

Verizon compra Yahoo per 4.800 milions de dòlars

La que un dia va ser una de les empreses digitals més valuoses portava anys travessant una seriosa crisi

Verizon compra Yahoo per 4.800 milions de dòlarsReuters

Yahoo va anunciat aquest dilluns el començament del final de la seva vida com a companyia independent. La que va arribar a marcar una època gloriosa en el món d'internet ara serà comprada pel grup Verizon.

Aquesta firma, la primera companyia de telefonia mòbil d'Estats Units i la segona del sector de telecomunicacions, després d'AT & T, pagarà 4.830 milions de dòlars per fer-se amb el control de les operacions de Yahoo.

Per aquests diners, Verizon comprarà el negoci central de Yahoo, les seves principals patents, el seu sistema de correu electrònic i el seu negoci de publicitat digital, aquest sector dominat actualment per Facebook i Google.

Però el paquet no inclourà la participació del 15% en el capital del grup del comerç electrònic xinès Alibaba, valorada en prop de 30.000 milions de dòlars, ni el 35% que té a Yahoo Japó.

La idea és que el negoci de Yahoo quedi vinculat al d'AOL, una companyia que va comprar Verizon l'any passat, per 4.400 milions de dòlars, i que, igual que Yahoo, va arribar a tenir un paper molt important en el món d'internet als Estats Units.

Prem per veure més contingut per a tu